Super Mario, Pokemon’u üçe katladı!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Super Mario Run Amerika’ daki ilk gün indirme rakamlarıyla diğer bir Nintendo oyunu olan Pokemon Go’ya fark attı. Rakamlar tam netleşmesede Super Mario çılgınlığı şimdiden tüm dünyayı sarmış durumda.

İki büyük Nintendo oyunu ve iki çılgın çıkış. Nintendo çok uzun yıllar mobil platforma direndikten sonra, aslında mobilin hakimi olabileceğini gösterdi. Pokemon GO aylar süren bir çılgınlığı tetiklerken, Super Mario Run şimdiden en çok konuşulan Oyun olmayı başardı.

Super Mario Run rekor kırdı

Amerika için açıklanan bilgilere göre Super Mario Run şimdiden 3.5 milyon cihaza indirildi. İndirilmeye sunulduğu ilk gün ise çılgın bir rekora imza atarak, 3 milyon cihaza yüklendi. Bu inanılmaz rakam sadece Amerika’yı kapsıyor.

Pokemon GO ise Amerika’daki ilk gününde tam 900 bin kişiye ulaşmayı başarmıştı. Bu verilere göre, Super Mario Run, Pokemon GO’yu resmen üçe katlamış durumda.

Eldeki rakamlar Amerika ve ilk gün için, Apple veya Nintendo’dan gerçek rakamlar gelmeden, dünya geneli için bir fikir belirtmek güç. 15 Aralık’ta iOS için piyasaya sürülen Super Mario Run’ı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. İlk üç bölüm sonunda ise tüm oyuna 27 TL ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Share.

About Author

Teknoloji Kurdu, Bilim İnsanı...

Comments are closed.