Smart Lipo Nedir?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smart lipo klasik liposuction yönteminin aksine deride büyük kesikler açılmadan, az acıyla ve hızlı iyileşme süresi ile dikkat çeken yeni bir estetik devrimidir. Deri üzerinden müdahale edilmeden direkt olarak yağ hücrelerinin lazer ile eritilmesi ve yağ dokusunun ortadan kaldırılmasını sağlayan bu yöntem sayesinde vücudun kol, bacak, karın gibi bölgelerinde sıkılaşma ve incelme sağlanması mümkün olmaktadır.

Diğer adı lazer lipoliz olan smart lipo tekniği ile deride açılan küçük bir kesikten girilerek içeri lazer dalgaları gönderilir ve yağ dokusunun incelmesi, erimesi sağlanır. Bu şekilde zarara uğrayan yağ hücrelerindeki yağ dokusu serbest kalır ve vücudun lenf sistemi tarafından emilerek ortadan kaldırılır. Böylece uygulamanın gerçekleştirildiği bölgede yağ dokusu azalır ve kas dokusu ön plana çıkar. Ayrıca derideki kırışıklık ve sarkmalar da böylece yok edilmiş olur. Özellikle ilerleyen yaşlarda ciltte ve vücutta meydana gelen bozulmaların etkilerinin azaltılabilmesi için smart lipo son derece etkili bir yöntemdir.

Smart Lipo Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Smart lipo yöntemi vücudun neredeyse tamamına uygulanabilmektedir. Özellikle kol ve bacaklardaki sarkmış alanlarda, yanak bölgesinde, sırt ve göğüs kafesi etrafında, ayak ve el bilekleri etrafında ve karın bölgesinde smart lipo uygulamalarının son derece başarılı sonuçları olduğu bilinmektedir. Ayrıca deride travmaya neden olmuyor olması da bu yöntemin birçok alanda gönül rahatlığı ile kullanılmasına imkan sağlamaktadır.

Smart Liponun Olumlu Yanları Nelerdir?

Smart liponun bilinen ve en sevilen özelliği bir defada gözle görülür sonuca ulaştırıyor olmasıdır. Bunun dışında klasik liposuction’ın aksine etkileri hızla kaybolur ve morarma şişlik gibi sorunlara neden olmaz. Hasta işlemi yaptırdıktan sonra hiç beklemeye gerek duymadan iş ve sosyal hayatına devam edebilir. Ayrıca ağır pansumanlara, dikiş izlerine ve bandajlara da bu işlemden sonra ihtiyaç yoktur. Kısa sürede ve kolayca gerçekleştirilebilir. Uygulanması için genel anesteziye gerek bulunmamakta olup lokal anestezi altında rahatlık ile uygulanabilmektedir.

Smart Lipo Ne Kadar Zamanda Etkisini Gösterir?

Smart Lipo oldukça kısa bir süre içinde belirgin etkilerini gösterir. İşlemin hemen ardından uygulama bölgesindeki fazlalıkların neredeyse yarısının ortadan kalktığını söylemek mümkündür. Daha sonraki süreçte bu bölgede sıkılaşma ve toparlanma meydana gelir. Bu özellik de yine kısa sürede ve kalıcı olarak ortaya çıkmaktadır. Yağ hücrelerinin etkisizleştirilmesi ve yağ dokusunun inceltilmesinin ardından smart lipo yalnızca tek bir uygulamada hayal edilen görüntüye ulaşmayı mümkün kılmaktadır. Üstelik masrafsız ve son derece kolay bir işlemdir. Sağlığa hiçbir zararı bulunmayan bu uygulamanın en güzel yanlarından biri ise yağ dokuları hariç başka hiçbir dokuya etkisinin bulunmuyor olmasıdır. Böylece güvenli ve kolay bir estetik operasyon olma özelliği taşıyarak dış görünüşünde yenilik yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihlerinden biri olmuştur.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.