Metro Turizm ile Yolculuk

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Metro Turizm, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilkelerini takip ederek yolcu taşımacılığı alanında hizmet sağlayan sayılı firmalar arasındadır. Metro Turizm çalışma yaşantısında göstermiş olduğu başarılardan dolayı bugün ülkenin lider seyahat firması olarak tanınmaktadır. Bu yıl yirmi beşinci yaşını kutlayan Metro Turizm bu geçmişe sayısız başarı sığdırarak kariyerine devam etmektedir.

Metro Turizm Otobüs Firması

Bu denli başarılı şekilde çalışma yaşamında ilerleyen seyahat firması başarılarına paralel olarak da ülkenin en geniş ulaşım kapsamına sahip olan otobüs firması olması özelliğini taşır.  25. Yılında yapılanması dahilinde aktif filosunda 495 aracı bulunan firmanın kendi özvarlığı olarak elinde bulundurduğu araç sayısı 1221’dir.  

Başarılarını kendi alanında her daim devam ettirmek isteyen firma bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Dönemin getirdiği yenilik anlayışının müşteri memnuniyeti açısından ne denli önemli olduğunun farkında olan firma, yurt içerisinde en genç araç filosuna sahip olan otobüs firmasıdır.  Sahip olduğu aktif araç sayısı, özvarlığı, ulaşabildiği rotasyonlar bakımından ulusal çapta rakipsiz hizmet sağlayan yolcu taşımacılığı firmalarının başında gelmektedir.

72 ilde bulunan toplam binden fazla aktif çalışan acentesi ile birlikte yirmi beşinci yılı kapsamında Metro turizmin yurt içi ve yurt dışı bilet satın alma rakamları bütün rakiplerinin önüne geçmiş durumdadır.  Bu devasa kuruluş, günlük ortalama 1400 yolcu taşımak ile birlikte yıl içerisinde ortalama 19.000.000 milyon kadar kişi için ulaşım imkanı sağlamaktadır. Bu rakamları yeterli görmeyen firma hizmet kalitesinden ödün vermeden ulaşım ağını ve hizmetlerini yayarak her geçen yıl yolcu rakamlarını arttırmaya devam etmektedir. Bu çağın gereksinimlerinden biri olarak online platformların kullanıcıya ulaşmak açısından ne denli önem arz ettiğinin farkında olan Metro Turizm mümkün olan herkese ulaşmak adına online olarak da hizmet sağlamaktadır. En ucuz Metro turizm otobüs biletlerini artık NeredenNerereye.com üzerinden üzerinde birkaç tık ile dakikalar içerisinde satın alabilirsiniz.

Metro Turizm Otobüs Bileti

Metro Turizm otobüs firması bugün seferlerini, “İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Hatay, İzmit, Bursa, Aydın” vb ülkenin neredeyse tüm önemli ulaşım merkezlerine düzenlemektedir. Ayrıca yurt içerisinde yurt dışına otobüs seferi düzenlemesi ile bu alandaki rakiplerinin bir adım önüne geçmektedir. Metro turizm otobüs bileti fiyatları tercih ettiğiniz güzergaha göre değişiklik gösterebilir. En ucuz Metro Turizm otobüs biletlerini NeredenNereye.com üzerinden bulabilirsiniz.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.