Nonwoven Kumaş Nedir?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nonwoven kumaş, dokumasız kumaş anlamına gelmektedir. Son dönemde oldukça popüler olan Nonwoven dokumasız kumaşlar bir çok alanda kullanılmaya başladı. Bu kumaşlar dokuma ve örme özellikleri göstermediği için maliyetleri oldukça düşüktür. Kullan at ürünleri için idealdir. Tek sefer kullanılmasına rağmen dayanıklı bir malzemedir. Nonwoven  kumaş kullanılarak üretilen ürünlerin başında tek kullanımlık ürünler gelmektedir.

Tek kullanımlık ürünler ise çoğunlukla tıbbi ve medikal tekstil alanında tercih ediliyor. 2020 ile hayatımıza giren koronavirüs sebebi ile birlikte hastaneler başta olmak üzere sağlık kurumlarında tek kullanımlık tekstil ürünleri önem kazandı.

Hijyen her alanda çok önemli artık. Özellikle Sağlık merkezleri ve güzellik merkezleri için olmazsa olmaz durumdalar.

Nonwoven Kumaş ile Üretilen Ürünler

Medikal tekstil ürünleri, hastaneler, poliklinikler, sağlık merkezleri, güzellik merkezleri, kuaförler gibi birçok alanda kullanılıyor.

Medikal Tekstil

Medikal tekstil, sağlık kurumlarında yastık kılıfından nevresime, lastikli çarşaftan yatak koruyucuya, doktor önlüklerine kadar birçok ürünü kapsamaktadır.

Tek kullanımlık nonwoven ürünler ve medikal tekstil ürünler hakkında daha fazla detay için lastiklicarsaflar.com web sitesini inceleyebilirsiniz.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.