Gıdı İnceltme Nedir?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gıdı inceltme, çene bölgesinin alt kısmının daha gergin görünmesi amacı ile yapılır. Yüzümüzle bir bütün olan gıdı bölgesi, kilo alıp verme, yaşlanma ve yerçekiminin de etkisi ile aşağı doğru sarkmaya başlar. Gıdının aşağı doğru sarkması yüz estetiğinizi de etkiler, daha yaşlı yada daha kilolu bir görünüme sebep olabilir.

Özellikle kilosu fazla olan orta yaş ve üstü kişilerde gıdıda yağlanma ve sarkma daha fazla görülmektedir. Gıdı bölgesindeki sarkma çoğunlukla istenmeyen bir durum olduğu için, kişinin özgüven kaybına sebep olabilir.

Gıdı inceltme cerrahi bir müdahaledir ancak günümüz teknolojileri sayesinde ameliyatsız gıdı inceltme de mümkün olmaktadır. Ameliyatsız gıdı inceltme teknikleri lazer lipoliz sayesinde uygulanır. Bu şekilde kısa sürede etkili sonuçlar alınmaktadır.

Ameliyatsız Gıdı İnceltme Nedir? Nasıl Uygulanır?

Güzellik önemli bir konu… hele ki cerrahi müdahaleye gerek duymaksızın ağrı ve acı hissetmeden, bnıçak altına yatmadan güzelleşebilmek çok kıymetli. İşte ameliyatsız estetik uygulamaları bir çok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Günlük hayatınızdan geri kalmadan birçok uıygulamayı rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

Ameliyatsız gıdı inceltme de bu uygulamalardan biri. Bu operasyonda lazer lipoliz kullanılmaktadır. Lazer lipoliz hakkında daha detaylı bilgi için Lazer Lipoliz sayfasını inceleyebilirsiniz.

Gıdı inceltme operasyonları genellikle diğer uygulamalar ile kombinlenerek yapılır. elbette ki tek başına da uygulanabilir ancak istenilen sonuca ulaşmak için yüz germe uygulamalarıyla birlikte yapılması daha başarılı sonuçlar vermektedir.

Gıdı inceltme aslında bir nevi gıdı germe işlemidir. Aşırı kilo alıp verme yada yaşlanmanın etkisi ile bölgede biriken yaşların lazer lipoliz ile yok edilmesi temeline dayanır. Uygulama sırasında lokal anestezi yada sedasyon uygulanır. Herhangi  bir acı yada ağrı hissetmezsiniz.

Bu sayede ameliyat olmadan yada bıçak altına yatmadan biriken yağlardan kurtulmuş olursunuz. İyileşme süreci olmadığından çok rahat bir uygulamadır.

Gidi germenin yeterli gelmediği durumlarda operasyon Boyun Estetiği ile birlikte de yapılabilir. Boyun ve gıdı bölgesindeki elastikiyet kaybı ve sarkmalara müdahale edilmesi sizi yaşınızdan daha genç gösterecektir.

Boyun ve gıdı germe için liposuction kullanılabileceği gibi ameliyatsız yöntemlerden lazer lipoliz de kullanılabilmektedir.

Share.

About Author

1991 Isparta doğumlu, Sağlık Meslek Lisesi Mezunu. Selçuk Üniversitesinde öğrenci... Gezmeyi seven, Sinema tutkunu Blogger, Yazar

Comments are closed.