Gamzeli Olmak Artık Mümkün!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gamzeli yanaklar birçok kültürde çekici sayılır ve yaygın bir genetik özelliktir. Kısa kaslara verilen addır ve doğum kusurundan kaynaklanır. Kimi insanların yanaklarında, çenelerinde doğal olarak bulunan ya da güldükleri zaman ortaya çıkan küçük çukurlardır. Toplumdaki anlamlarına bakıldığında “şans, melek dokunuşu vb. anlamları vardır.

Tamamen lokal anestezi altında uygulanan bu yöntemde yanak içerisinden acısız bir i yapılarak gamze oluşması istenilen bölgeye kendiliğinden eriyen bir dikiş atılır. Yanak dış yüzeyinde ve cildinizde herhangi bir ameliyat ya da dikiş izi olmaz.

Gamze estetiği operasyonu 20 dakika kadar sürer. Operasyon sona erdiğinde yürüyerek evinize gidebilirsiniz. Günlük aktivitelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Yalnızca ameliyat sonrası birkaç gün boyunca doktorunuzun size vereceği ağrı kesici ve antibiyotik hapları kullanmanız gerekir.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.