Fener’e Kim Sponsor Oldu?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hello Kitty, Avrupa’da 2.sini gerçekleştireceği proje için Fenerbahçe’yi seçmiş” durumda.

Japon firma Sanrio 74’de yaratılan kurgu karakter Hello Kitty bugün dünya çapında büyük bir üne sahip. Hello Kitty her yıl, binlerce farklı ürünle alıcı karşısına çıkıyor. Bu ürünler kozmetik, giyim, aksesuar, otomobil gibi birçok alanı kapsıyor. Haliyle sarı lacivertli ekibin de bu hamle ile birlikte, ürün satışlarında daha geniş bir kitleye hitap edeceği düşünülüyor.

Fenerbahçe Kulübü, Fenerium ile dünyaca ünlü Hello Kitty firmasının işbirliği anlaşması yaptığını açıkladı. Sarı lacivertli kulübün, çocuk ürünleri yapan bir firma ile anlaştığını açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kimileri komik buldu, kimileri ise son derece olumlu. Çantadan oyuncağa, biberondan kıyafete çok geniş ürün yelpazesi bulunan Hello Kitty firması, daha önce de Milan Kulübü ile işbirliği yapmıştı.

Yapılan anlaşma için gerçekleşecek imza töreni, 8 Eylül Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde olacak. Saat 14:00’te gerçekleşecek olan imza törenine sporcu aileleri ve yöneticiler katılım sağlayacak.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.