Astral Seyahat Mümkün Müdür?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Her gece ten tuzağından ruhları kurtarmakta, tahtaları sökmektesin. Ruhlar her gece bu kafesten kurtulurlar, ne kimsenin hakimi, ne de mahkumu olmayarak feragate ulaşırlar.” der Mesnevisinde Mevlana. Bakalım gerçekten de öyle midir?

Amerika Birleşik Devletleri Monroe Enstitüsünde “Astral Seyahat” konusu hala incelemektedir. Astral seyahat gerçekliği henüz tespit edilememiş bir olaydır. Astral seyahat, beşinci boyut olarak da adlandırılır. Daha açık tanımlarsak; ruh bedeni terk ederek farklı bir boyuta geçer, bu geçiş sırasında bilinç açıktır, seyahat de 5 dakika ila 2 saat sürer. Her insanın yaşayabileceği bir durum değildir. Aşırı stres altındaysanız ve uykuya dalmışsanız astral seyahat için uygun bir andasınız. Gevşek bir uyku halini alan ruh, uykuya dalma esnasında bedenden ayrılır. Bedenden ayrılan ruh, bazen geride kalan bedeni görünce heycanlanarak, seyahati sonlandırır. Bazen de ayrılma durumu hissedilemeyerek, rüyada uçtuğunu ya da düştüğünü görür ve çarpma anı olmadan biter.

Sessiz bir ortam ve rahat bir yatak seçin. Sonra yatacağınız yerin tam karşısında bir objeye odaklanın. Bunu yapmak için yapmayın, gerçekten odaklanın. Ve son olarak da şunları tekrar edin. “Göğsümden yukarıdaki bölüm ağırlaşıyor. Gözkapaklarım ağırlaşıyor. Gittikçe bütün bedenimin ağırlaştığını hissediyorum.” Bu sözleri 4-5 kez tekrarladıktan sonra gözlerinizi açın ve kıpırdamayın.

Ruhun seyahat edeceği yeri belirleyin, bu yer bedeninizden 2 metre uzaklıkta belirgin bir yer olsun. Gözleriniz kapalıyken siyahlığa odaklanıp, arkasından da bir gücün sizi yukarıya çekmek istediğini düşünün. Bu esnada kalp atışları hızlanırken kulaklarda çınlama ve uğultu sesleri duyacaksınız, endişelenmeyin.Bu evrede korkar ve uyanırsanız seyahatiniz yarım kalır. Unutmayın astral seyahatte, ölüm riski bulunmamakla birlikte, risk teşkil eden tek grup hipertansiyon hastalarıdır.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.