Battlefield 1 Oyun Severlerle 21 Ekim’de Buluşuyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aksiyon-FPS türünün efsanevi yapımları arasında yerini alan Battlefield serisi, Battlefield 1 ile taçlandırılıyor. Merakla beklenen oyunun sistem gereksinimleri de belli oldu.

En optimum Frosbite sürümü

Battlefield 1’de kullanılan Frostbite oyun motorunun, şu ana kadarki en optimum sürüm olduğunu belirten oyun yapımcıları Frosbite oyun motoru sayesinde çok daha fazla içerik kullanabildiklerini belirtiyorlar. Ayrıca Ağ kodunda yapılan çokça değişiklik ve 60Hz sunucular sayesinde Battlefield 1’in gelmiş geçmiş en sağlam Battlefield oyunu olduğu iddia ediliyor.

Açık betasına 13.2 milyon kişinin katıldığı oyun 1.Dünya savaşında geçiyor. İngilizleri ve Osmanlı İmparatorluğu askerlerini yönetebildiğimiz oyunda; Tarruz, İzci, Destek ve Sihhiyeci sınıfları bulunuyor. Zırhlı tren, hücum atları, tanklar ve dönemin araçları oyuna eğlence ile taktik katan taşıtlar. Terminatör’ü andıran boyundan büyük silahıyla (1918 Tankgewehr) tank avcısı, ateşe dayanıklı giysisi ile alev makinesi oyunda bulunan elit sınıf askerler.

Oyunda bulunan dinamik hava sistemi gerçeklik hissini arttırırken, savaş stratejisini de tamamen değiştiriyor. Battlefield 1’deki çok oyunculu haritaların hepsinde, daha geniş bir ekosistemin parçası olan dinamik hava olayları mevcut. Oyundaki yıkılabilir ortamların aksine hava durumu, kontrol edilemeyen bir dış faktör. Hem küçük (bulutlar arasından güneşin görünüp kapalı havanın açık havaya dönmesi gibi) hem de büyük değişiklikler, oyun oynama şeklinin biraz değişmesine neden olacak. Görüşü engelleyen yoğun bir sis, odaklanmayı zorlaştıran yağmur, ve Sina Çölü’nün kum fırtınaları gibi oyunu etkileyen eğlenceli ve zorlayıcı hava olayları oyuncuları bekliyor.

Minimum Teknik Özellikler:

İS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10
İşlemci (AMD): AMD FX-6350
İşlemci (Intel): Core i5 6600K
Bellek: 8GB RAM
Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Ekran kartı (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
DirectX: 11.0 uyumlu video kartı ya da dengi
Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512 KBPS bağlantı hızı
Sabit disk alanı: 50GB

Önerilen Teknik Özellikler:

İS: 64-bit Windows 10 veya üstü
İşlemci (AMD): AMD FX 8350 Wraith
İşlemci (Intel): Intel Core i7 4790 veya dengi
Bellek: 16GB RAM
Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB
Ekran kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
DirectX: 11.1 uyumlu video kartı ya da dengi
Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512 KBPS bağlantı hızı
Boş Disk Alanı: 50GB

Share.

About Author

Teknoloji Kurdu, Bilim İnsanı...

Comments are closed.