Yeni bir Superman filmi gelebilir

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2017 yılında gösterime girmesi beklenen Adalet Birligi: Bölüm 1’den sonra Adalet Birligi: Bölüm 2 anons edilmişti. Eleştirmenlerden beklenen tepkiyi alamayan Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi sonrası, Suicide Squad filmi de olumsuz eleştiriler almıştı. Man of Steel bütçesiyle en pahalı yapımlardan birisi olmuştu. Buna rağmen gelen bilgilere göre Warner Bros yeni bir Superman filmi için kolları sıvamış durumda.

DCEU’nun(DC Extended Universe) ilk yapımı olan Man of Steel, dünya genelinde elde ettiği $668 milyon ile genişletilmiş DC evreninin diğer kahramanlarına da sinema ekranlarının yolunu açmıştı. Superman’i, Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) filminde Man of Steel’de bıraktığımız yerden almıştık. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash gibi kahramanların solo filmleri üzerine çalışmalar başlamışken Superman’e başka bir solo film gelip gelmeyeceği cevapsız kalmış bir soruydu. The Wrap’in bildirdiğine göre Warner Bros. yeni Superman filmi için çoktan yeşil ışık yaktı.

DC’nin vizyon takvimine bakıldığında, yeni Superman filmi için 2018 yılından önce bir tarih verilmesinin imkansız olduğu gözüküyor. 2017 yılında Wonder Woman ve Justice League, 2018 yılında Aquaman’i vizyona sokacak olan Warner Bros.’un, yeni Superman filmini solo Batman filminden sonra gösterime sokması bekleniyor.

Share.

About Author

Teknoloji Kurdu, Bilim İnsanı...

Comments are closed.