John Wick 2

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinema severlerin merakla beklediği filmler arasında olan John Wick 2’nin (John Wick – Bullet Proof), 10 Şubat 2017 de gösterime gireceği açıklandı.

Üçleme yapılması planlanan serinin ilk filminde beklenilenin üstünde gişe hasılatı yapmıştı, bakalım bu sefer beğenileri toplaya bilecek mi? Çekimlerine 2015 sonbaharında başlanan serinin ikinci filminin yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi yine Chad Stahelski ve David Leitch üstlenmekte. Matrix üçlemesinden beri ilk kez bir araya gelecek olan Keanu Reeves ve Laurence Fishburne tekrar aynı sahnede görüntülenmesi merakla bekleniyor.

Keanu Reeves, film öncesi özel eğitimcilerden çift silah kullanımı ve yakın atış için eğitimi almış ve bu konuda oldukça iyi.

Konusuna gelecek olursak,

Eski mafya tetikçisinin intikam beslemesi ve birilerini öldürmek istemesi zor değil. Geçmişten gelen hesapları kapatmak için, Avrupa ya kadar uzanacak olan John meraklılarının ilgisini çekmeyi başardı. Kadroya eklenen yeni oyuncularla birlikte nasıl bir devam filmi olacak bekleyip göreceğiz.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.