Fantastik Canavarlar 2: Grindelwald’ın Suçları Filminden İlk Fragman

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vee beklediğimiz gün geldi, dört gözle beklediğimiz fragmana kavuştuk. Ne demek istediğimi Potterhead’ler çok iyi anlamıştır. ;^) Fantastik Canavarlar 2: Grindelwald’ın Suçları filminden ilk fragman geldi. İlk filmini büyük bir zevkle geçtiğimiz yıl izlemiştik ve 2. filmi dörtgözle beklediğimiz doğrudur.  :^) Öyleki fragmanı bile sabırsızlıkla bekliyorduk ki sonunda kavuştuk.

Grindelwald’ın suçları filmi, 5 film olarak planlanan Fantastik Canavarlar film serisinin 2. filmi olacak. Filmde Newt Scamender ve arkadaşları hapisten kaçan Grindelwald’ı bulmak için tüm avrupayı geziyorlar. Ayrıca fragmanda açıkça belli ki filmde Hogwarts da gösterilecek. Buda bizi en fazla sevindiren kısmı oldu. Harry Potter serisi bittiğinden buyana Hogwarts’ı çok özlemiştik… :^)

Filmin bir diğer güzelliği ise filmde Dumbledore‘un gençliğini görebilecek olmamız… Genç Dumbledore rolünü canlandıracak olan ise Jude Law. Seride Grindelwald karakteri ise Johnny Depp tarafından canlandırılıyor.Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları filmi 16 Kasım’da sinemalarda olacak. Kasıma kadar zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum :^)

Fragmanı henüz izlememiş olanlar için aşağıda paylaşıyorum;

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.