Lazer Lipoliz Nedir?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Günümüzde bölgesel zayıflama problemi olan pek çok kişinin imdadına yetişen uygulamalardan lazer lipoliz ile fazlalık olan yağlardan kısa sürede kurtulabilmek mümkün olmaktadır. Bugün birçok kişi diyet ya da spor yaparak zayıfladığı ve ideal kilosuna indiği halde, vücudunun bazı bölgelerindeki fazlalıklardan memnun kalmamaktadır. İşte lazer lipoliz tam da bu noktada yani spor ve diyetin yeterli gelmediği aşamada devreye girerek kişilerin istedikleri görünümlere kavuşmalarına imkân vermektedir. Slim Lipo olarak da zayıflamak isteyen kişiler tarafından tercih edilen bu uygulama son yıllarda en popüler olan ve ciddi başarılar elde edilen yöntemlerden birisidir. Slim Lipo‘da lazer ışınları kullanılarak vücudun çeşitli bölgelerindeki yağların patlayarak parçalanması sağlanmaktadır. Böylece istenmeyen yağların ortadan kaldırılması mümkün olmaktadır.

Slim Lipo’nun Diğer Bölgesel Yağ Aldırma Tekniklerine Göre Avantajları

Slim Lipo‘nun benzer yağ aldırma tekniklerine göre en büyük avantajı; vücudun istenen her bölgesinden yağ alımına olanak vermesidir. Amerikan FDA onaylı cihazların kullanılması ile yapılan bu uygulamada 1 milimetre çapına sahip olan steril iğneler kullanılmaktadır. Günümüzde çok başarılı işlere imza atan bu uygulamada iğnelerin uygulandığı bölgelerde yağların yok edilmesi kolaylaştırılmaktadır. Lazer lipoliz uygulamasında ameliyattan sonra sarkan her türlü bölge de sıkılaşmaktadır. Uygulamada genellikle 1 ameliyatta 1 bölge şeklinde ilerlenmektedir. Lipoliz uygulaması bir kişiye yapıldığında alınan sonuçlar ömür boyudur. Ameliyattan sonra kişilerin vücutlarında görülen şişlik, morluk ve ağrılar ise ameliyatın doğal bir sonucu olarak nitelendirilmektedir ve çok kısa bir sürede kendiliğinden iyileşmektedir. Tüm bu avantajları ile lipoliz yöntemi çok sevilen yağ aldırma tekniklerindendir.

Lazer Lipoliz Vücudun Hangi Bölgelerine Uygulanabilmektedir?

Lazer yöntemi ile lipoliz hem kadınların hem de erkeklerin tercih edebileceği yağ aldırma yöntemlerinden birisidir. Bu yöntem vücudun her türlü bölgesinde uygulanabilmektedir. Spor ve diyetle erimeyen basen, göbek ya da alt bacak yağları, lipoliz ile neredeyse tek seansta tamamen giderilebilmektedir. Lazer lipoliz tekniği çok hızlı sonuç veren yağ aldırma işlemlerindendir. Bu teknik ayrıca vücudun en narin yerlerinden birisi olan gıdı ve yüz gibi bölgelerde de gönül rahatlığı ile yapılabilmektedir. Lipoliz erkeklerin en çok sorun yaşadığı göğüs büyümesi gibi rahatsızlıklarda da hem güvenli hem de çabuk sonuç vermesi ile bilinmektedir.

Lazer Lipoliz Herkese Uygulanabilir mi?

Eritilemeyen her türlü bölgesel yağ için kullanılabilecek lazer ile lipoliz yönteminden yararlanmak isteyenlerin ergenlik çağını bitirmiş olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra lipoliz ameliyatını engelleyebilecek herhangi bir sağlık problemlerinin bulunmaması da yine gerekli şartlardandır. Kalp, damar ya da akciğer gibi ciddi rahatsızlıkları bulunan kişiler lazer ile lipoliz yöntemini yaptırmak istediklerinde öncelikle uzman bir doktor ile görüşmeleri ve vücutlarının buna uygun olup olmadığını öğrenmeleri gerekmektedir.

Lazer Lipoliz Nasıl Uygulanmaktadır?

Lazer ile lipoliz yöntemi cerrahi bir teknik değildir. Bu yüzden genellikle anestezi altında yapılmamaktadır. Sadece kişinin lazerden rahatsız olmaması adına lipolizin yapılacağı bölge uyuşturulduktan sonra işleme başlanmaktadır. Lipolizde milimetrik kesiler şeklinde ilerlenmektedir ve sonrasında fiberoptik kanüller ile yağların olduğu bölgeye girilmektedir. Bölgeye girildikten sonra ise lazer ışınları ile yağ hücrelerinin zarlarının patlaması ve bulundukları yerden akmaları sağlanmaktadır.

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.