Kırışıklıklar için Ameliyatsız Yöntemler

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ameliyatsız Yüz Germe

Otuzlu yaşlardan itibaren ciltte meydana gelen değişimler nedeni ile yüz bölgesinde kırışıklıklar ve sarkmalar baş göstermektedir. Bu kırışıklıklara erken müdahale etmek ise yaşlanma belirtilerinin en aza indirilmesi için hayati önem taşımaktadır. Yüz germe operasyonları için ise ameliyatsız birçok yöntem bulunuyor.

Dolgu Yöntemi İle Kırışıklıklardan Kurtulun

Dolgu kırışan bölgenin gergin görünmesi veya hacim kaybı yaşanan bölgelerin yeniden canlandırılması için kullanılan bir yöntemdir. Yüz genelinde daha belirgin gösterilmek istenen yerler için de dolgu işlemi gerçekleştirilebilir. Cerrahi operasyona gerek olmayan bu yöntem ile yalnızca bir şırınga yardımı ile kırışıklıklardan kurtularak daha genç bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ameliyatsız yüz germe işlemleri arasında son yıllarda en çok tercih edilen yöntemlerden biri olan doldurma; göz çevresine, dudak ve yanaklara uygulanabilmektedir.

Mezoterapi İle Cildiniz Kendini Yeniler

Hücrelerin canlandırılmasını, elastikiyetlerinin arttırılmasını sağlayan maddelerin enjeksiyon ile cilde aktarılması yolu ile uygulanan tedavi yaşlanan hücreleri canlandırılarak kırışıklık oluşan bölgelerin yeniden gerginleşmesine ortam sağlar. Kırışıklık germe için kullanılabildiği gibi mezoterapi cilt lekelerinin yok edilmesi için de kullanılmaktadır.

Ses Dalgaları İle Yüz Gerdirme Ultehrapy

Ultherapy, yüz derisinin gerilmesinden ziyade küçülmesini sağlayarak kırışıklıkların ve sarkmaların giderilmesine yardımcı olan bir yöntemdir. Cerrahi yanı bulunmayan tedavide yüze deri üzerinden güçlü ses dalgaları gönderilerek görünen derinin altındaki taşıyıcı dokudaki hücrelerin harekete geçirilmesi sağlanır. Bu şekilde hücreler hasar algısı içerisinde hızla çalışmaya başlar ve derinin taşıyıcı dokusu küçülmeye başlar. Bu küçülme ciltte bir küçülme ve toparlanma ortaya çıkararak daha genç bir görünüme olanak sağlar. Gerilen deride kırışıklıklar da büyük oranda azalma gösterir. Ultherapy birçok hasta için tek seansta kesin sonuç vermektedir.

Radyo Frekans Dalgaları İle Yüz Gerdirme Thermage

Yüz derisinin altında bulunan bağ dokusunun radyo frekans dalgaları yardımı ile ısıtılması ve harekete geçirilmesi ile gerçekleştirilen Thermage ameliyatsız yüz germe yöntemi son dönemlerin en gözde gençleştirme işlemleri arasında yer alıyor. İlk seans sonrasında etkisini hızla gösteren bu yöntemin ikinci seansına birçok hasta üzerinde gerek duyulmuyor. Ayrıca yöntem bir kez uygulandıktan sonra etkisi uzun zamanlar boyunca devam ediyor. Acısız ağrısız, ameliyatsız yüz germe yöntemleri arasında Thermage, ilk sıraları alıyor.

Ameliyatsız Yüz Germe İşlemi İple Germe

Deri altına mikro iğneler yardımı ile yerleştirilen ipler sayesinde yüz germe işleminin tamamlanmasını sağlayan iple germe yöntemi kulağa karmaşık geliyor olsa da klasik cerrahi yöntemlere kıyasla son derece kolay uygulanan ve etkili bir yöntem. Cilt altındaki dokuda kan dolaşımını hızlandıran ve gençleşmeye destek sağlayan kolojen maddesinin salgılanmasına ortam sağlayan iple germe işleminin ardından kısa sürede germe işleminde kullanılan ipler eriyerek yüze zarar vermeden ortadan kaybolur. İple germe işleminin kırışıklık ve sarkmaların giderilmesinde son derece etkili sonuçlar verdiği uygulamalarla kanıtlanmıştır.

Share.

About Author

1991 Isparta doğumlu, Sağlık Meslek Lisesi Mezunu. Selçuk Üniversitesinde öğrenci... Gezmeyi seven, Sinema tutkunu Blogger, Yazar

Comments are closed.