Game of Thrones 8. sezon Nisan 2019’da!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Taht savaşları sona eriyor…

2011 yılından buyana her kitabını okuyup, her sezonunu heyecanla beklediğimiz ve ilgiyle izlediğimiz George R.R. Martin’in ölümsüz eseri Game of Thrones 8. ve son sezonu ile Nisan 2019’da bizlerle olacak. Bizim için buruk bir sevinç aslında. GOT sevenler olarak bıkmadan usanmadan beklediğimiz, başladığında bir çırpıda bitiveren serüven son bulacak. Bir yandan da artık gelse de izlesek modundayız. Ancak sevindirici haberler de yok değil. George R.R. Martin hala serinin son kitabını yazamamış olsa da Game of Thrones’a bağlı yeni dizilerin başlayacak olmasıda gündemde.

İlk sezonları 10’a bölüm ve 7. sezonu 7 bölümden oluşan dizinin 8. sezonu ise 6 bölümden oluşacak. Bölüm sayısının az olması üzücü olsa da er bölüm film tadında olacak. Ekim ayında ise dizinin 6 bölümün dışında bir de “özel bölüm” yayınlanacak. Bu bölümde şimdiden merak konusu.

Bu arada Epsilon yayınlarından da sevindirici haberler geldi. Önümüzdeki aylarda George R.R. Martin’in 2 kitabı piyasaya çıkacak.  “Ateş ve Kan” ile “Buz Ejderhası”

2019 baharında çıkacağı belirtilen “Ateş ve Kan” Westeros’un 300 yıl öncesinden bahsediyor olacak. Yani dizinin son sezonunun başlayacağı döneme denk gelecek sanırım. “Buz Ejderhası” ise Aralık 2018’de raflarda olacak.

George R.R. Martin seni çok seviyoruz ve yazacağın tüm kitapları okumaya hazırız ama ne olur artık Game of Thrones’un son kitabını da bitir. :^)

Share.

About Author

1983 İstanbul doğumlu, İstanbul Delisi, Kitap Kurdu, Gezgin... Çok Okuyan, Çok İzleyen, Yazmayı Seven... Blogger, Değerli Taş Uzmanı!

Comments are closed.